Konfekcija

Konfekcija

Materijali

Materijali

Galanterija

Pozamanterija

Usluge

Usluge

TRADICIJA, ISKUSTVO I POVERENJE

Jasimpex Textil je deo grupacije Jasimpex doo, koja se na tržištu pojavila daleke 1992. godine kao porodična firma za proizvodnju tekstila. Preko 30 godina, zadovoljni korisnici nam ukazuju poverenje, a mi im uzvraćamo vrhunskim kvalitetom, stručnom podrškom i stalnim unapređenjem naših usluga.

Naša osnovna delatnost je proizvodnja konfekcije za odrasle i distribucija tekstila. Na raspolaganju vam je veliki izbor materijala i različite vrste tkanina, ali i podrška našeg stručnog osoblja koje poseduje znanje i veštine vezane za proizvodnju, distribuciju i upotrebu materijala.

Iza nas je preko 1000 uspešnih projekata i ostvarenih saradnji, koji garantuju da izborom Jasimpex-a birate pouzdanog i sigurnog partnera.

30 godina sa vama!

A kako je izgledao početak, pogledaj ovde.

Saznaj više
O nama

FAQ - Često postavljana pitanja

Minimalne količine prilikom poručivanja definisane su u odnosu na vrstu artikla. Opšte definisana minimalna količina je 20 komada po artiklu u jednoj boji, do dve različite veličine.

U zavisnosti od branše u kojoj radite mi ćemo vam preporučiti vrstu, sastav i boju materijala adekvatnog modela radne odeće koja bi vam bila najadekvatnija.

U zavisnosti od sirovinskog sastava materijala i vrste artikla, veličine i pozicije,  preporučujemo adekvatnu vrstu brendiranja.

Što se tiče sito štampe cena zavisi od broja boja koje se u štampi koriste. Kod veza cenu određuje broj uboda.

Logotip je potrebno dostaviti u vektorskom formatu (.ai, .cdr, .eps) ili JPEG, PNG visoke rezolucije min. 300dpi.

Isporuka narudžbe se obavlja u roku od 10 radnih dana od trenutka potvrde kompletne narudžbe i nakon uplate avansa, osim ukoliko nije drugačije napomenuto prilikom upita ili potvrde narudžbenice. U slučaju većih količina (preko 500 jedinica) rok isporuke se naknadno ugovara.

Prilikom poručivanja 50% cene se plaća avansno i ostatak neposredno pre isporuke.

Isporuka se obavlja ličnim preuzimanjem, za Suboticu je isporuka besplatna našim dostavnim vozilom, a na teritoriji Republike Srbije dostava se vrši AKS kurirskom službom po ceni od XXX RSD za pakete do 30kg.
30

Godina iskustva

3500

Završenih projekata

40

Proizvoda

Kontaktirajte nas

Neka dogovori budu kratki, a saradnja duga, Vaš JASIMPEX.